Hirdetés

tuzelestechnika.lap.hu / Fűtéstechnikai szerelvények

Fűtéstechnikai szerelvények

Fűtés/hűtési termosztátok

Kisebb delta-T, kisebb gázfogyasztás, nagyobb komfort

A Hajdu Zrt. puffertárolói zárt, meleg vizes központi fűtési rendszerek hőtárolójaként szolgálnak. Kialakításuktól függően hőtermelőként rácsatlakoztathatók gáz- és olajtüzelésű fűtőkészülékek, szolár rendszerek, szilárd tüzelőanyagú, biomassza kazánok, valamint hőszivattyúk. Összekapcsolhatók HMV indirekt tárolókkal, de egyes típusai közvetlenül is tudnak használati meleg vizet szolgáltatni.

fürdőszobai csőradiátorok

A hagyományos magashőmérsékletű fűtési módoknál (gáz, olaj és szilárd tüzelőanyag) évente az előállított hőmennyiség harmada távozik. Szó szerint, a kéményen keresztül a szabadba! Ne engedje ezt az igencsak drága energiát használatlanul elszökni! A MINI f

Épületgépészeti áruház, fűtés, klíma kellékek

Kandallóajtó , cserépkályhaajtó

Víz-gáz-központifűtés szerelési anyagok nagy választékban, kedvező árakon kaphatók 5 üzletünkben és hamarosan webüzletünkben. Több mint 20 éve jelen vagyunk az épületgépészeti kereskedelemben, tapasztalt kollégáink segítenek az Önnek leginkább megfelelő termékek kiválasztásában.Forgalmazott márkáink: Vaillant, Immergas, Bosch, Saunier Duval, Buderus, Korad, Honeywell, Grundfoss stb.

Mart Épületgépészeti Nagykereskedő Kft.

A puffertartály, más névet puffertároló valójában egy melegvíz tároló, mely az előállított melegvizet későbbi felhasználásra tárolja. Felhasználható hőszivattyú, napkollektor, vagy akár kazán kiegészítőjeként, minden olyan rendszerhez, mely képes melegvíz előállítására.

Teljeskörű vízkezelési megoldás

Stilltech Padlóradiátor

Tetőfix Kft.

Budapest, Pusztamonstor

VFK Épületgépészeti webáruház: vízszerelvény és szaniter, fűtéstechnika, klima és szellőzés, szerszámok és segédanyagok.

Meghatározás:

A tüzeléstechnika Lap segítséget nyújt a tüzelés elméleti kérdéseivel és úgy a hagyományos-, mint a megújuló energia felhasználás módozatainak mikéntjével foglakozó és érdeklődő látogatók számára. A boxok a tárgyal kapcsolatos valamennyi szakterületet felölelik.

A tüzeléstechnika Lap segítséget nyújt a tüzelés elméleti kérdéseivel és úgy a hagyományos-, mint a megújuló energia felhasználás módozatainak mikéntjével foglakozó és érdeklődő látogatók számára. A boxok a tárgyal kapcsolatos valamennyi szakterületet felölelik.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Fűtéstechnikai szerelvények
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés